SFOasen – et frirum for børn

SFOasen rummer børn fra 0. til og med 3. klasse. Der er fem pædagoger, en medhjælper og en SFO-leder/indskolingskoordinator.

I SFOasen lægger vi vægt på, at børnene bliver gode til at indgå i sociale relationer og bliver selvhjulpne med støtte og omsorg fra pædagogerne. Vi sørger for, at børnene oplever en struktureret hverdag, når de er i SFOasen.

Værd at vide

Morgen: Kl. 7.00-8.00

Eftermiddag: Kl. 12.45-17.00

Ferie: Kl. 7.00-17.00

Du kan kontakte SFO’ens personale på tlf. 31 26 31 26.

SFO’ens telefon er åben i hele åbningstiden. Det er også her du skal ringe til, hvis du har brug for at komme i kontakt med dit barn, mens det er i SFO.

Ved spørgsmål om opstart i SFO’en kan du kontakte SFO-leder og indskolingskoordinator Mette Jacoby Knudsen på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 31 26 31 34.

Prisen er 1749 kr. pr. måned i 11 mdr. årligt. Juli måned er betalingsfri.

Prisen er inklusiv morgenmad og eftermiddagsmad.

Indmeldelse og udmeldelse

Både indmeldelse og udmeldelse skal ske skriftligt til skolens kontor. Du kan skrive dit barn op til SFOasen, samtidig med at du skriver dit barn på ventelisten til skolen. Ved udmeldelse betales der for den løbende måned samt den efterfølgende måned.

Find os i opgang C

SFOasen er placeret ved indskolingsklasserne i opgang C på Roskilde private Realskole.

Faciliteter

SFO’en råder over 0. og 1. klasses lokaler, når 0. klasse og 1. klasse er færdige med skoledagen. Ud over disse lokaler benytter vi også indimellem 3. klasses lokale, som ligger på 1. sal lige over SFO’en.

I eftermiddagstimerne har vi desuden salen og hallen til rådighed. Vi har en naturlegeplads, der giver rig mulighed for leg med mooncars, rulleskøjter, sandlegetøj og boldspil. Har vi brug for mere plads og ”luft under vingerne”, ligger Folkeparken og Byparken i kort gåafstand fra skolen.

Læs mere om SFOasen i vores informationsfolder.