10. klasse på RpR

Et fagligt løft, inden det går løs

Roskilde private Realskole tilbyder 10. klasse til nye og eksisterende elever, der ønsker et fagligt løft, personlig udvikling og ekstra tid til at beslutte sig for den rette ungdomsuddannelse.

10. klasse på Roskilde private Realskole tilbyder:

• maks. 16 elever i klassen
  • tid til den enkelte elev
  • engagerede lærere
  • faglig kvalitet i undervisningen
  • introtur til Berlin

Få styr på det faglige

Du bliver undervist af dygtige, engagerede lærere med stor erfaring med at støtte elever i at dygtiggøre sig i de fag, som de har svært ved. Fik du aldrig helt styr på potensregning eller kniber det med at bøje de engelske verber rigtigt, så er Roskile private Realskole det rette for dig.

Masser af tid til dig

Med maks. 16 elever i 10. klasse er der masser af tid til den enkelte elev i timerne. Det er en af grundene til, at du vil opleve at forbedre dig hurtigt.

”I min folkeskole turde jeg ikke sige noget i timerne,

men her er det okay at sige noget forkert.”

Anders, 10A

Studietur til Berlin

Skoleåret skydes i gang med en studietur til Berlin, som ryster klassen sammen og giver alle nogle fælles, skønne oplevelser.

Gå ikke glip af et år, du aldrig vil glemme.

Skriv dig på ventelisten