Informationsmøde

Hos Roskilde Private Realskole holder vi informationsmøde om kommende 0. klasse 24/25. Informationsmødet er onsdag d. 13. september 2023 kl. 17.00-18.30, hvor I vil møde vores undervisere, og lære mere om vores undervisningsmetoder.

Kom til infoaften

Kom og deltag i vores spændende informationsmøde om kommende 0. klasse med skolestart i august 2024. Vi inviterer forældre og interesserede til at deltage i dette arrangement, hvor I får mulighed for at lære mere om vores skole, undervisningsmetoder og faciliteter.

For at sikre, at vi har tilstrækkelig plads og ressourcer til at imødekomme alle interesserede, beder vi jer om at tilmelde jer arrangementet. Tilmelding kan ske ved at ringe til os på 3150 0000.

På infoaftenen vil I få mulighed for at møde vores dedikerede undervisere og ledelsesteam, som vil præsentere jer for vores undervisningsmetoder og faglige tilbud. I vil også kunne få mere at vide om vores skoles værdigrundlag og vores tilgang til at skabe en positiv læringsoplevelse og et trygt undervisningsmiljø for eleverne.

Vores infoaften er en fremragende mulighed for at stille spørgsmål og få al den information, I har brug for, før I træffer beslutningen om jeres barns skolegang. Vi er klar til at dele vores viden og erfaring med jer, så I kan træffe den bedste beslutning for jeres barns fremtid.

Informationer

Dato: 13 september 2023 kl. 17.00 – 18.30

Adresse: Munkebro 9, 4000 Roskilde

Skolestart: 2024

Tilmelding: Ring på 3150 0000.

Program for mødet

  • Velkomst og præsentation
  • Overordnet gennemgang af et skoleforløb fra 0. – 9. klasse
  • Skolekontrakten – de gensidige forventninger til samarbejdet mellem skole og hjem
  • Information om ALKALÆR
  • At være elev og forælder på RpR – oplæg fra forælder
  • SFO-start i maj 2024
  • Sådan foregår en skole- /SFO-dag på Roskilde private Realskole

Venteliste

Efter mødet skal I senest d. 27. september melde tilbage, om I ønsker jeres barn optaget hos os. Hvis vi ikke hører fra jer, så vil jeres barn blive slettet fra ventelisten.

De 22 elever, der har højest anciennitet på ventelisten (med en tilstræbt ligelig kønsfordeling), vil blive inviteret til en optagelsessamtale.

Der afholdes optagelsessamtale i oktober/november 2023.

Om skolen

Her kan du læse alt om Roskilde private Realskole.

Har I nogle spørgsmål er I velkommen til at kontakte os

Vi holder informationsmøde vedr. børnehaveklassen 24/25

onsdag d. 13. september 2023 kl. 17.00 - ca. 19.00